Cursos Oficials i Gratuïts amb Pràctiques en Empresa
dirigits preferentment a treballadors a l’atur


Sessions Informatives, Inscripció i Prova de selecció


Benvolgut Alumne,

T’informem de les Sessions Informatives que tindran lloc el dia 14 de Gener a les nostres instal•lacions (Avgda. Diagonal, 98 BCN) per presentar les diferent accions de formació subvencionades, emmarcades al programa FOAP 2013.

Cursos totalment gratuïts per l'alumne adreçats a l’obtenció d’un Certificat de Professionalitat i que a més inclouen reconeixement i certificació oficial de fabricant (Cisco, Microsoft, Oracle, LPI, etc).

T’informarem dels requisits, les condicions de participació i les Certificacions Oficials que s’inclouen. També podràs formalitzar la teva preinscripció i fer la prova de selecció per al curs o cursos que més t’interessin:


1ª Sessió
14 de gener. De 9:30h a 11:30h

Seguretat Informàtica
Administració de Bases de Dades
Administració de Serveis d’Internet


2ª Sessió
14 de gener. De 12:00h a 14:00h

Desenvolupament d’Aplicacions amb Tecnologia Web
Programació amb llenguatges orientats a objectes i Bases de Dades Relacionals
Programació de Sistemes Informàtics


Més informació i RESERVA DE PLAÇA per assistir a la sessió informativa: www.pue.es/foap2013

També restem a la teva disposició a: maria.gomez@pue.es

Professorat Certificat i Material Docent Oficial.
Cursos Subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya amb cofinançament del Fons Social Europeu.
©2013 Proyecto Universidad Empresa. Todos los derechos reservados.


No respondas a este mensaje de correo electrónico. Este mensaje se te ha enviado mediante un sistema automático. No se supervisan las respuestas enviadas a este alias de correo electrónico.

En cumplimiento de lo dispuesto en la Ley 34/2002 del 11 de junio referente a Servicios de la Sociedad de la Información y el Correo Electrónico (LSSI), así como de lo establecido en la LO 15/1999 de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (LOPD), le informamos que sus datos personales están incluidos en un fichero propiedad de Proyecto Universidad Empresa, S.L. ubicada en Avenida Diagonal, 98-100 (Barcelona, 08019), sobre el que puede ejercitar los derechos de rectificación, cancelación y oposición.