Skip to main content

PUE participarà com a entitat col·laboradora el pròxim 22 de febrer a La Nit de les telecomunicacions i la informàtica, acte de referència del sector de les TIC que se celebra cada any a Barcelona des de fa més de 20 anys.

En aquesta nova edició, l’esdeveniment tindrà lloc a l’Auditori de Barcelona amb una conferència que girarà en torn a la tecnologia Blockchain i en la seva integració amb els sistemes d’informació actuals.
La conferència estarà a càrrec de Kristof Van de Reck, fundador i membre del Consell de Nem.io Foundation, una de les blockchains amb major capitalització de mercat i, Albert Castellana, membre del Consell de la fundació, vicedegà d’Innovació del COEINF i membre fundador de l’Associació Blockchain Catalunya.

ConferenciantsNIT_slider

Organitzada per l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF), La Nit és la primera trobada de networking de l’any entre professionals, empreses, l’administració pública i el conjunt d’associacions i institucions del sector TIC.

És una bona oportunitat per conèixer professionals i gent interessant del sector, compartir coneixement, experiències i, a més, passar una bona estona!

Vols assistir a La Nit a un preu especial?

Des de PUE, et donem accés a un descompte en la compra de les teves entrades. Posa’t en contacte amb nosaltres al telèfon 93 206 02 49 (Àrea Comunicació) o a comunicacion@pue.es per a donar-te les instruccions necessàries per a inscriure’t i gaudir d’un preu especial per als nostres alumnes, professionals i empreses.

T’hi esperem!


Links d’interès

Web de l’esdeveniment: http://www.lanit.cat/
Assosiació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació: http://www.telecos.cat/Inicio.aspx
Col·legi Ofcial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya:  http://www.coeinf.cat/