Skip to main content

PUE participarà com a entitat col·laboradora el pròxim 23 de febrer a La Nit de les telecomunicacions i la informàtica, acte de referència del sector de les TIC que se celebra cada any a Barcelona des de fa més de 20 anys.

Organitzada per l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya, La Nit és la primera trobada de networking de l’any entre professionals, empreses, l’administració pública i el conjunt d’associacions i institucions del sector TIC.

Durant l’acte, que conduirà la presentadora Elisabet Carnicé, es farà l’entrega de premis del sector on hi intervindran Carme Forcadellpresidenta del Parlament de Catalunya i Carles Puigdemont, president de la Generalitat de Catalunya; i s’oferiran dues interessants conferències sobre:

  • “Computació quàntica: estem preparats?” per part de José Ignacio Latorre, Catedràtic de Física Teòrica a la UB i professor del Centre de Tecnologies Quàntiques de Singapur.
  • “Galileu: el sistema europeu de navegació per satèl·lit”, per Xavier Benedicto, director del Programa Galileu a l’Agència Espacial Europea (ESA).

És una bona oportunitat per conèixer professionals i gent interessant del sector, compartir coneixement, experiències i, a més, passar una bona estona!

Des de PUE, et donem accés a un descompte en la compra de les teves entrades. Posa’t en contacte amb nosaltres al telèfon 93 206 02 49 (Àrea Comunicació) o a comunicacion@pue.es per a donar-te les instruccions necessàries per a inscriure’t i gaudir d’un preu especial per als nostres alumnes, professionals i empreses.

T’hi esperem!


Links d’interès

Web de l’esdeveniment: http://www.lanit.cat/
Assosiació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació: http://www.telecos.cat/Inicio.aspx
Col·legi Ofcial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya:  http://www.coeinf.cat/